Vi har importerat och förmedlat bilar sedan 1975!

Sedan länge erbjuder vi det största utbudet av USA-bilar! Högt kvalificerade rådgivare med över 35 års branschvana! Vi har kontakter med alla seriösa bilhandlare i USA och Canada och förhandlar om priset åt Dig.

Läs mer om American Motors
Motor life

American Car review

Sweden Offroad Tour

Ikanobanken

US Army Ten-Miler

RINDAB

Om oss


USA-BILSIMPORTEN MED ÖVER 2.000 BILAR

American Motors är numera en part i en internationell handelskedja, där vi förmedlar bilar till och från de flesta länder. Sedan länge erbjuder vi det största utbudet av USA-bilar! Högt kvalificerade rådgivare med 36 års branschvana! Vi har kontakter med alla seriösa bilhandlare i USA och Canada och förhandlar om priset åt Dig. Vi har importerat och förmedlat tusentals och åter tusentals amerikanska samlarbilar med början 1975.

AMERICAN MOTORS STÅR FÖR SERIÖS BILIMPORT SEDAN DECENNIER !!!

Givetvis har vi bästa tänkbara priser på alla transporter.

Om Du ringer vårt svenska mobil-nummer stannar samtalet i Sverige. Det kostar Dig inte mer, än om Du ringer vilket annat svenskt mobil nummer som helst. Vi pratar givetvis svenska. Vill Du, kan vi givetvis ringa upp Dig.

Här erbjuds Du att välja mellan ett stort antal samlarbilar. Bilarna finns i USA och är till salu även på den amerikanska marknaden. Det innebär snabbare försäljning och därmed lägre omkostnader. Med andra ord ett så förmånligt pris som möjligt för Dig!

Våra säljare i Sverige behöver inte heller "prata på Dig" en viss bil, av den orsaken att den står i Sverige och måste säljas! Hos oss får Du sakkunnig information om både den bil som intresserar Dig och även om samlarmarknaden i stort.

Vi är inte hänvisade till en viss delstat i USA eller ett på annat sätt begränsat område. Våra anskaffare opererar över hela USA och Canada. Därmed blir utbudet av bilar oslagbart stort och möjligheten att finna rätt bil för just Dig är maximal.

Vi kan för närvarande erbjuda cirka 2.500 olika samlarbilar. Alltså betydligt fler än vad som visas här. Kontakta oss för ytterligare information.

Om vi trots allt inte omedelbart har den bil Du söker tillgänglig, kan vi på Ditt uppdrag leta efter just Din drömbil. Detta medför en massa extra arbete, men som vi bjuder Dig på — förutsatt att du sedan köper bilen av oss, om vi lyckas hitta den. Om vi hittar "rätt" bil, men att Du ändock avstår från att anlita oss, debiterar vi Dig en skälig kostnad för förspilld tid.

Har du mycket speciella önskemål om ett visst bilmärke i en viss årsmodell, kanske med en viss utrustning eller färgsättning? Vi åtager oss också dessa exklusiva letningsuppdrag mot skäligt arvode som då betalas i förskott. Arvodet drages av från priset om vi hittar rätt bil och det blir affär.

Vi söker ständigt de bästa exemplaren. Hög kvalitet betalar sig alltid, både som investering och för rekreation!